Doç. Dr. Mehmet Ali Özen
Doç. Dr. Mehmet Ali Özen, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümü’nden mezun oldu.

2011 yılında Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalından Çocuk Cerrahisi uzmanlığını aldı. 2012-2015 yılları arasında Trabzon’da Numune ve Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yapmıştır. 2015 yılında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmıştır.

2012-2015 yılları arasında Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Çocuklarda İleri Yaşam Desteği  Eğitimlerinde Eğitimci olarak görev aldı. Pediatrik Kontinans Derneği ve Pediatrik Üroloji Derneği üyesi olup aynı zamanda Pediatrik Üroloji Derneği Eğitim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Pediatrik inkontinans, çocuklarda üroterapi, çocuk ürolojisinde ultrasonografi, çocuklarda endoskopik cerrahi, endoürolojik taş, dış genital bölge cerrahisi ve hipospadiasda güncel yaklaşımlar konusunda eğitimler almış ve bu konularda aktif olarak çalışmaktadır.

Kasım 2015’den itibaren Koç Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmaktadır.